İhaleler

İhale Detay

Ihale Sira No

1000291


Ihale Konusu

Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve bağlı birimlerine kırtasiye malzemesi alımı


Ihale Usulu

4734 sayılı kanun 22 d maddesi


Dokuman Adresi

saglik-kultur@cu.edu.tr


Dokuman Fiyati


Son Teklif Zamani

02-04-2024 16:00

Ihale Zamani

03-04-2024 10:20

Ihale Yeri Adresi

Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı


Ihale Durumu


Ihale Dosyasi


Ihale Sonucu


Ihale Sonuc Dosyasi


Aciklamalar

               KIRTASİYE MALZEMESİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

1-FOTOKOPİ KAĞIDI A4 80 GR

        Kağıt, 1. Hamurdan imal edilmiş olmalıdır. Kağıt 80 g /m2 olmalıdır. 500 adet top halinde orijinal ambalajında olmalıdır. A4 boyutta (210 x 297 mm) olmalıdır. Kolilerin içerisinde 5 adet paket bulunmalıdır.Ürünler üretici firma logolu orijinal ambalajları içinde teslim edilmelidir.

2-FOTOKOPİK KAĞIDI A3 80GR

         1.Sınıf Kalite Hamur 80Gr / M2 Ağırlığında olmalıdır. 1 Pakette 500 adet A3 Kağıdı olmalıdır. Koli 5 Paket Olmalıdır. 297x420  mm ebatlarında olmalıdır. Saf beyaz renkte olmalıdır. Ürün piyasada satılan kalite cinsinden olmalıdır. Mürekkebi dağılmamalıdır. Çift yüz baskılarda problem yaratmamalıdır.

 3-TÜKENMEZ KALEM ( KIRMIZI, MAVİ, SİYAH)

           0,7 mm veya 1 mm uç kalınlığı olmalıdır. Büro tip olmalı, kapaklı olmalı ucu iyi yazmalıdır. Yağ bazlı, yüksek kaliteli mürekkep Donmayan tip olmalıdır. Dayanaklı plastik gövde nikel gümüş uca sahip olmalıdır. Havalandırmalı kapağa sahip olmalıdır. Gövde yapısı yuvarlak olmalıdır.

  4-ZİNCİRLİ TÜKENMEZ KALEM ( MAVİ )

            1 mm çelik uçlu olmalıdır. Plastik zincir uzunluğu 34 cm olmalıdır. Sabitlenebilir olmalıdır. 5 Farklı eğime sabit hareket mekanizmalı olmalıdır.

   5-KLASÖR DAR KIRMIZI RENK

                  A4 boyutunda 28.5 cm x31,8 cm ebatlarında olmalıdır. Dayanıklı Plastik Dış kaplamalı olmalıdır. Sırt Kalınlığı 4cm ve cepli olmalıdır. Klasörler sabit ve kollu mekanizmalı, kilit sistemli olmalıdır.

   6-KLASÖR DAR MAVİ RENK

              5cm*28,5 cm*32 cm ebatlarında olmalıdır. Kaliteli plastik dış kaplamalı olmalıdır. Kulplu ve mekanizmalı ve kilit sistemleri olmalıdır. Frekanslı sırt cebi ve etiketi olmalıdır. Rengi mavi olmalıdır. Dosya dikey olarak raf sistemine girdiğinde alt kısmı köşe bentlİ paslanmaz çelik olmalıdır. Dosyanın içi birinci hamur kağıt kaplamalı olmalıdır. Dosyanın iç ve dış yüzeyinin kaplaması çok iyi yapıştırılmış olmalı ve çabuk açılmamalıdır. PVC Kaplı dış kapak olmalıdır. Paslanmaz mekanizması olmalıdır. İç yüzey polietilen sıvamalı 1.hamur kâğıt malzemeden olmalıdır.

  

7-KLASÖR GENİŞ MAVİ RENK

                7cm*28,5 cm*32 cm ebatlarında olmalıdır. Kaliteli plastik dış kaplamalı olmalıdır. Kulplu ve mekanizmalı ve kilit sistemleri olmalıdır. Frekanslı sırt cebi ve etiketi olmalıdır. Rengi mavi olmalıdır. Dosya dikey olarak raf sistemine girdiğinde alt kısmı köşebentli paslanmaz çelik olmalıdır. Dosyanın içi birinci hamur kağıt kaplamalı olmalıdır. Dosyanın iç ve dış yüzeyinin kaplaması çok iyi yapıştırılmış olmalı ve çabuk açılmamalıdır. PVC Kaplı dış kapak olmalıdır. A4 ebatlarında olmalıdır. İç yüzey polietilen sıvamalı 1.hamur kâğıt malzeme olmalıdır.

  8-İMZA KALEMİ MAVİ/SİYAH ROLLER KALEM

 

                Uç kalınlığı 1 mm olmalıdır. Kalemler cep tipi roller olmalıdır. Yazım esnasında kesiklik yapmamalı rahat yazılımı olmalıdır. Suya ve ışığa dayanaklı mürekkep olmalıdır. Emniyet kapaklı olmalıdır. Mavi renkte olmalıdır. 

 

9-İMZA KALEMİ İÇİ (MAVİ/SİYAH) ROLLER KALEM

 

                 Uç kalınlığı 1 mm olmalıdır. Kalemler cep tipi roller olmalıdır. Yazım esnasında kesiklik yapmamalı rahat yazılımı olmalıdır. Suya ve ışığa dayanaklı mürekkep olmalıdır.

 

  10-FOSFORLU İŞARETLEME KALEMİ KESİK UÇ (SARI, YEŞİL MAVİ, PEMBE, TURUNCU )

                      Kalemler kesik uçlu olmalıdır. Büro tipi olmalı ve istenilen renkte olmalıdır 3 değişik genişlikte çizme/ işaretleme olanağı sağlamalı.(5,2,1 mm) Su bazlı hızlı kuruyan mürekkebi olmamalıdır. Kullanım esnasında kalemde kuruma olmamalıdır.  Kapaklı olmalıdır.  Mavi, pembe, sarı ve yeşil, Turuncu renklerde olmalıdır. Özel plastik gövdesi olmalı. Raf ömrü uzun olmalıdır. Yeniden doldurulabilmelidir.

 

11-YAZI TAHTA KALEMİ (KIRMIZI, MAVİ, SİYAH)

          Beyaz yazı tahtaları üzerinde yazı yazmak veya çizim yapmak amacı kullanıma uygun olmalıdır. Gövdesinde alkol bazlı mürekkep emdirilmiş kapiler sistemi filtreli olmalıdır. Tahta üzerinde iyi yazmalı kesik kesik yazmamalıdır. Silinme sonrası artık iz bırakmamalı yüzeyden iyi temizlenebilmelidir. Mavi, Siyah ve Kırmızı renkli olmalıdır..

12-ISTAMBA MÜREKKEBİ 30 CC (KIRMIZI, MAVİ, SİYAH)

               Mürekkep Ambalajları en az 30ml olmalıdır. Homojen görünüşte ve tortusuz olmalıdır. Yağsız olmalıdır. Kâğıda basıldıktan sonra 15sn içinde kurumalıdır.Kâğıdın arka yüzüne geçmemelidir. Kırmızı, mavi, siyah renkte olmalıdır.

 

  13-SİLGİ (KÜÇÜK ORTA BÜYÜK )

                  İz bırakmadan silebilmelidir.  Yapısı dağılmayan özellikte olmalıdır. Kurşun kalem izlerini silebilmelidir.  Kağıdı yıpratmamalıdır. PVC içermemeli. İz bırakmayan, dağılmayan ve kağıda zarar vermeyen özellikte olmalıdır. Sınav ve test kağıdı üzerindeki işaretlemeleri silmek için üstün kalitede olmalıdır. Dust-Free özelliği sayesinde silgi atıkları toparlanarak tek parça haline gelir etrafa yayılmaz Talebe göre Küçük Orta Büyük boy olarak değişkenlik gösterebilir.

 

14-MAVİ TELLİ KAPAKLI DOSYA

 

             22*31 cm A4 boyutlarında olmalıdır. 2 delikli klasöre takılabilir ve telli olmalıdır. Frekanslı cebi ve etiketli olmalıdır. Paket içeriği 50’li olmalıdır. Plastikten (PP) mamul olmalıdır Evrak takma yerinden kolay yırtılabilir olmamalıdır.

 

15-ŞERİT DAKSİL

 

           5mm Büyük boy,22 cm uzunluğunda olmalıdır. Geri sarma düğmeli olmalıdır. Beyaz renkte olmalıdır. Kullanım kolaylığı olmalıdır.

16-MAKET BIÇAĞI (BÜYÜK BOY)

                 Ergonomik tasarımlı olmalıdır. Paslanmaz çelik olmalıdır. Çelik bıçağı 18 mm olmalıdır. Değişebilir özellikte olmalıdır. Güvenlik kilit sistemi olmalıdır. Dış yüzeyi plastik olmalıdır. Büyük boy olmalıdır.

17-KOLİ BANT ŞEFFAF RENKTE 45*100 M

              En az 45 mm*100 m ebatlarında şeffaf renkli olmalıdır. Yapışkanlı olmalıdır.  Oluklu mukavva ve karton kutuların kapatılmasında kullanılabilir özellikte olmalıdır. Ebatları 45-50mm x 40mt olmalıdır. Basınca ve gerilmeye dayanıklı olmalıdır.  Hafif temasla hemen yapışmalıdır.

 

18-SELO BANTI

              En az 12 mm*66 m bant ebatlarında olmalıdır. Şeffaf ve yapışkan olmalıdır.  Yapıştırılan zemini iyi tutmalıdır. Kolay ve düzgün kopmalıdır. Bir tarafı yapıştırıcı madde ile kaplı şeffaf selofan film olmalıdır.

19-PİLOT KALEM 0,5 MM ( KIRMIZI, MAVİ, SİYAH )

              0,3 mm kalığında yazan iğne uçlu olmalıdır. Canlı renk olmalıdır. Mürekkep seviyesini gösteren pencere olmalıdır. Geniş sıvı mürekkep haznesi olmalıdır. Karbon kopya için uygun olmalıdır. Sabit mürekkep akıcılığı olmalıdır. Kalemler cep tipi roller olmalıdır.  Yazım esnasında kesiklik yapmamalı iyi yazmalıdır. İstenilen renklerde olmalıdır.

 

 

 

 

20-ASETAT KALEMİ M / L (KIRMIZI, MAVİ, SİYAH)

 

               Sabit (Permanent) boya içermeli. Suya dayanıklı(waterproof) olmalıdır. Raf ömrü uzun olmalıdır. Yumuşak düzeyler için kullanılabilir olmalıdır. Ucu keçeli ve ince uçlu olmalıdır. Üzerinde özel silgi olmalıdır.  İyi yazmalı kesik kesik olmamalıdır. Numarası  M ve  L olmalı. Kalemler ısı, ışık ve suya dayanıklı olmalıdır. Alüminyum, selefon, selüloz asetat, PVC, porselen gibi parlak satıhlarda ve cam gibi yüzeylerde yazma ve işaretleme için kullanılır. Hızlı kuruma özelliği olmalıdır.  Kırmızı, Mavi, Siyah renkli olmalıdır.

 

21-DELGEÇ  (KÜÇÜK ORTA BOY BÜYÜK BOY )

             Dengeli, metal, güçlü ve güvenilir olmalıdır. Delme kapasitesi 40 sayfa kavrama boşluğu ve keskin pimleri ile az güç ile daha kolay delme imkânı sağlamalıdır. Ayar çubuğunda basılı formatlar ve pencere sayesinde kolay ayar imkânı sağlamalıdır.  Ayrıca sabitleme imkânı bulunmalıdır. Özel tasarımlı çöp haznesi bulunmalıdır. Kaymayı engelleyen ve masanın çizilmesini engelleyen plastik tabanı, üst kısmı da metal olmalıdır.

22-ZIMBA MAKİNESİ(KANGARO-DS-23S20 FL)

170 prak kapasiteli olmalıdır. 24/6 zımba tellerine uyumlu olmalıdır. Kollu olmalı

 

23-ZIMBA MAKİNESİ (KÜÇÜK BOY)

 

              Kollu olmalı ve 23/6 ila 24/8 ebatları arası telleri kullanıma uygun olmalıdır. 10 yaprak (80gr kağıt) zımbalama kapasitesine sahip olmalıdır.  Kaydırmaz kauçuk tabanlı olmalıdır.

24-ZIMBA MAKİNESİ (ORTA BOY)

 

23/6 ila 24/8 ebatları arası telleri kullanıma uygun olmalıdır.  20 yaprak (80gr kağıt) zımbalama kapasitesine sahip olmalıdır.  Kaydırmaz kauçuk tabanlı olmalıdır. Bir adet numune verilmelidir.

 

25-ŞEFFAF POŞET DOSYA

 

            22*31-23.8*30 cm A4 boyutlarında olmalıdır. Klasöre veya dosyaya takılabilir delikli olmalıdır. Frekanslı cebi ve etiketli olmalıdır. Paket içeriği 100’lü olmalıdır. Plastikten (PP) mamül olmalıdır. Polipropilen malzemeden olmalıdır. Sürekli Formlar için uygun olmalıdır.

Evrak takma yerinden kolay yırtılabilir olmamalıdır.

 

 

 

26-YARIM KAPAKLI KARTON DOSYA

 

                    Dosyalar karton ve içleri telli olmalıdır.  Klasöre takılabilir olmalıdır.  Dosyalar yarım kapak olmalıdır. 230x320 mm (±%3) ebatlarında(A4 fotokopi kağıdı dosyaya takıldığında dışarı taşmamalıdır.), içleri telli, yarım kapaklı, klasöre takılabilen, en az 120g/m2 kaliteli parlak kartondan olmalıdır. İsteğe göre çeşitli renklerden olabilir.

 

27-RAPTİYE (RENKLİ) 10LU/30 LU

 

                 Kutu içeriği 10/30 adetten oluşmalıdır. Sivri uçlu plastik gövdeli kolay kullanımlı olmalıdır. Kutu içeriğinde bulunan raptiyeler karışık renkli olmalıdır.

 

28-BÜYÜK-ORTA BOY OFİS MAKASI

 

             Bük boy,22 cm uzunluğunda olmalıdır. Paslanmaz çelik olmalıdır. Akrilik saplı içinde metal gövde bulunmamalıdır. Ergonomik tasarımlı olmalıdır. Kağıt ve karton kesmek için uygun olmalıdır.

 

Büyük ve orta boy olmalıdır. Kesme yüzeyi en az 11cm(±1cm) ve 17cm (±2cm) olmalıdır. verilmelidir.

 

29-KALEM PİL (AA)

       Alkaline (AA) sınıfından 1,5 V. Olmalıdır. Ürünler orijinal ambalajında olmalıdır. Uzun ömürlü olmalıdır. Son kullanım tarihleri en az 1 yıl olmalıdır.

 

30-KALEM PİL (AAA)

 

       Alkaline (AAA) sınıfından 1,5 V. Olmalıdır. Ürünler orijinal ambalajında olmalıdır. Uzun ömürlü olmalıdır. Son kullanım tarihleri en az 1 yıl olmalıdır.

 

31-KUMANDA PİLİ 12V

 

            27 A 12V olmalıdır. Ürünler orijinal ambalajında olmalıdır. Uzun ömürlü olmalıdır. Son kullanım tarihleri en az 1 yıl olmalıdır. TSE,VDE,CE standartlarından en az birine uygun olmalıdır.

 

 

32-HESAP MAKİNESİ BÜYÜK/ORTA BOY

 

           En az 14-15*18-20 cm ebatlarında olmalıdır. 12 karekterli olmalıdır. Bağımsız hafızası bulunmalıdır. Güneş enerjisi ile çalışabilmelidir. Yüzde tuşu, büyük toplama, karakök, +/- tuşu, geri silme, otomatik 3 basamaklı virgülleme 5/4 cut yuvarlama, ondalık seçici(1,2,3,4) ADD modu tuşları bulunmalıdır. Hesap Makinesi Masa üstü kullanıma uygun olmalıdır. Geniş ekranlı olmalıdır. Güneş enerjisi ve pil ile çalışabilir olmalıdır. Geri silme tuşu olmalıdır. Ondalık seçici (F,0,1,2,4) özelliği olmalıdır.  İşlem hafızası olmalıdır. Bir adet numune verilmelidir.

 

 

33-KURŞUN KALEM (SİYAH/KIRMIZI)

 

     HB ve siyah /Kırmızı olmalıdır. Yazı çizim için kolay açılır ve iz bırakmadan silinebilir olmalıdır. Ucu kırılmaya karşı dirençli olmalıdır. 

 

            Kaliteli olmalı ve yazım esnasında ucu kolay kırılmamalıdır. Kolay açılabilir olmalıdır. Yumuşak uçlu olmalıdır. Kırmızı ve siyah renkte olmalıdır.

34-KALEM AÇACAĞI/KALEM TRAŞ

 

             El ile çalışan tipte olmalıdır. Çelik kesici bölümüne sahip bu çelik kesiciyi tutan metal gövdeden olmalıdır. Her çeşit kalem uçlarını açmak veya ucunu sivriltmek amacıyla kullanılmalıdır. Kalem atıklarını depolama hazneli olmalıdır.  Kaleme zarar vermemelidir. Bir adet numune verilmelidir.

 

35-KALEMLİK

 

         Yuvarlık olmalıdır. Paslanmaz metal olmalıdır. Kalemlikte ataç, iğnelik vs. bölümler olmalıdır.

 

36-SIVI YAPIŞTIRICI 20 GR. (ÇOK AMAÇLI)

 

                 20gr. olmalıdır. Su bazlı yapıştırıcı özellikli olmalıdır. Solvent içermemelidir. Kağıt, fotoğraf, ağaç, deri, kumaş, cam, porselen ve benzerlerinde etkili kullanıma sahip olmalıdır.

 

37-STİCK YAPIŞTIRICI (20 GR)

 

        Kağıt ve karton gibi yüzeylerde kullanışlı olmalıdır.  Solvent veya sağlığa zararlı kimyasal içermemelidir. Çabuk kurumalıdır. Uygulama esnasında kuvvetli bastırmaya gerek olmamalı ayrıca uygulama esnasında yapıştırıcı gövdeden kırılma yapmamalıdır.  20gr(+/-2) olmalıdır.

 

 

38-EVRAK RAFI 3’LÜ METAL HAREKETLİ SİYAH

 

                A4 ebatlarına uygun olmalıdır. Dayanıklı çelik tel yapısına sahip olmalıdır. Kolay kullanımlı olmalıdır. Boy 26 cm, raf uzunluğu 35 cm, raf genişliği 26.50 cm olmalıdır. Masayı çizmemesi için alt kısmında yumuşak PVC bulunmalıdır. Bağlantı elemanları hareketli olmalıdır. 3 katlı olmalı ve raylı olmalıdır. Ofis masa üstü kullanımı için uygun olmalıdır

 

39-EVRAK RAFI 3’LÜ ŞEFFAF HAREKETLİ

 

              Polystrene kristalden imal edilmiş olmalıdır. Bağlantı elemanları hareketli olmalıdır. Evrak rafları ileri geri hareket edebilmelidir. Masayı çizmemesi için alt kısmında yumuşak PVC bulunmalıdır.

Ofis masa üstü kullanımı için uygun olmalıdır. Dayanıklı plastikten mamul olmalıdır. 3 katlı olmalı ve raylı olmalıdır. Şeffaf renkte olmalıdır.

 

 

40-SELOBANT KESME ALETİ

 

           12 mm*20 mt ölçülerinde bant takılabilir olmalıdır. Bıçağı keskin paslanmaz olmalıdır. Latex taban olmalıdır. Kullanım kolay olmalıdır. Keskin bıçağı paslanmaz çelikten olmalıdır.

 

41-ZIMBA TELİ SÖKÜCÜ

 

                 Her boyutta zımba telini rahatlıkla sökebilmeli. Metal gövdeli olmalıdır. Kağıt vb. ürüne zarar vermemelidir. Birbirine zımbalanmış kağıt veya benzeri ürünlerdeki teli sökerken dokuya zarar vermeyecek şekilde olmalıdır. Kilitlenebilir sistemi olmalıdır. Her biri kutuda ambalajlanmış olmalıdır.

 

 

42-AMBALAJ PAKET LASTİĞİ

 

            %100 kauçuktan imal edilmiş olmalıdır. Paket içeriği 1.000 gr. olmalıdır. İnce lastik olmalıdır.

 

43-İMZA SÜMENİ

 

             20 Sayfalı olmalıdır. PP kaplı cilt olmalıdır. 24*34 cm olmalıdır. Uzun süreli kullanıma sahip olmalıdır.

 

44-MANTAR PANO

 

               60*90 ebadında olmalıdır. Ahşap çerçeveli olmalıdır. Duvara asmak için askılığı olmalıdır.

 

Sağlam monte edilmiş ahşap çerçeveli olmalıdır. % 100 doğal mantardan imal edilmiş olmalıdır. Duvara asılması için kısa ve uzun kenarlarında 2 şer adet askı teli olmalıdır.

 

 

45-ZIMBA TELİ 24/6 – 26/6

 

            Tel çubuklar zımba makinesi yüzeyini sıkacak şekilde içe bükük olmamalıdır. Zımba makinesine kolayca takılmalı ve kullanılmalıdır. Üretici Firma Logolu, üzerinde adet yazan orijinal paketlerde teslim edebilmelidir. 1000 paketlerde teslim edilmelidir. Bir kutu numune verilmelidir.

 

 

46-ATAÇ  ORTA BOY

47-ATAÇ BÜYÜK BOY

48-ATAÇ KÜÇÜK BOY

 

         Kağıt demetlerini tutturmak için kullanılan, üzeri bakır veya kalay ile kaplanmış çelik telden yapılmış olmalıdır.  Ambalajlı Kutu İçerisinde ve en az 100 adetlik ambalajda olmalıdır.  Küçük, Orta ve Büyük Boy olmalıdır.

 

49-TOPLU İĞNE (500 GR.)

              İğneler en az 28 mm *500 gr. olmalıdır. Karton kutu içinde olmalıdır. İğne başlıklıları büyük olmalıdır. Beyaz parlak nikel kaplama olmalıdır.

 

50-ZARF A4 EBADINDA

 

             Çabuk yırtılmayan kaliteli sarı kağıttan olmalıdır. Ağzı yapışkanlı olmalıdır. Zarfın boyutları A4(210 x 297 mm) ebadında, en az 80 g/m2 olmalıdır veya 29.5 cm x 42 cm ebatlarında olmalıdır. Zarf en az 125 gr kağıttan yapılmış olmalıdır. TS EN 12281 standardına uygun olmalıdır. %100 selülozdan imal edilmiş olmalıdır. Yüksek hızlı ve renkli/siyah fotokopi makinaları, baskı makinaları, lazer /inkjet yazıcılar, faks makinaları vb. makinalarda,  çift yüz ve renkli baskılarda sorunsuz olarak kullanılabilmelidir. Rutubete dayanıklı ve orijinal ambalajlı olmalıdır. Su yolu uzun kenara paralel olmalıdır.

 

51-ZARF A3 EBADINDA

 

               Çabuk yırtılmayan kaliteli sarı kağıttan olmalıdır. Ağzı yapışkanlı olmalıdır. Zarfın boyutları 26.5 cm x 35 cm ebatlarında olmalıdır. Zarf en az 125 gr kağıttan yapılmış olmalıdır.

52-BÜYÜK BOY ZARF

 

             Zarflar 12.5x18 cm ebatlarında olmalıdır.  Ağzı silikon yapışkanlı olmalıdır. Zarflar sarı  zarfı olmalıdır. 33x42 mm (±%3) ebatlarında, en az 70 g/m2, kapağı uzun kenarda olan, zamklı, esmer krafttan  imal edilmiş olmalıdır. (1 paket = 100 adet)230x160 mm (±%3) ebatlarında, en az 70 g/m2, kapağı uzun kenarda olan, zamklı, esmer krafttan  imal edilmiş olmalıdır.

53-KÜÇÜK BOY ZARF

 

                Zarflar 17 x 25 cm ebatlarında olmalıdır. Sarı renkte olmalıdır. Ağzı yapışkanlı olmalıdır. 175x125 mm (±%3) ebatlarında, en az 70 g/m2, kapağı uzun kenarda olan, zamklı, esmer krafttan  imal edilmiş olmalıdır.

 

54-ZARF 24X32 CM EBADINDA( SARI )

 

              Zarflar 24 x 32 cm ebatlarında olmalıdır. Sarı renkte olmalıdır. Ağzı yapışkanlı olmalıdır. 250 veya 500 adetlik kolilerde teslim edilebilmelidir.

55-ZARF 30X40 CM EBADINDA (SARI )

 

                Zarflar 30 x 40 cm ebatlarında olmalıdır. Sarı renkte olmalıdır. Ağzı yapışkanlı olmalıdır. 250 veya 500 adetlik kolilerde teslim edilebilmelidir.

 

 

 

 

 

56-GLİKOMETRE PİLİ

 

         210mAH Kapasitede olmalıdır. 20.0mm x 3.2mm boyutunda olmalıdır. 30gr ağırlığında olmalıdır. Lithium özelliğinde olmalıdır.

 

57-FOTOKOPİ KAĞIDI A5

 

         148 × 210 mm   ebadında, en az 80 g/m2 olmalıdır.  TS EN 12281 standardına uygun olmalıdır. %100 selülozdan imal edilmiş olmalıdır.

Yüksek hızlı ve renkli/siyah fotokopi makinaları, baskı makinaları, lazer /inkjet yazıcılar, faks makinaları vb. makinalarda,  çift yüz ve renkli baskılarda sorunsuz olarak kullanılabilmelidir. Rutubete dayanıklı ve orijinal ambalajlı olmalıdır. Su yolu uzun kenara paralel olmalıdır.

 

 

58-HIZLI YAPIŞTIRICI SETİ (AKTİVATÖRLÜ)

 

        400ml sprey 100gr yapıştırıcısı.Yüksek yapıştırma gücüne sahip olmalıdır. Min. 400ml Olmalıdır.

 

59-ÇİFT TARAFLI BANT 50MMX25 METRE

 

          İnce kağıttan yapılmış olmalı, her iki tarafı akrilik yapıştırıcıya dayandırılmış ve güçlü çözücü ile kaplanmış olup, çıkartma kağıdıyla birbirinden ayrılmalıdır. Çift taraflı bant, ince yapısı sayesinde yapıştığı yüzey üzerinde kabarıklık yapmamalıdır. El ile koparmaya elverişli olmalıdır.2 tarafından güçlü yapışkanlı olmalıdır.  

 

60-KAĞIT BANT 48MM X 25 METRE

 

         Malzeme kağıt bant olmalıdır Minimum 48 mm genişliğinde, 25 metre uzunluğunda olmalıdır. İz bırakmadan kolayca sökülebilir

 

61-KRAFT KAĞIDI 100X200CM

 

100 x 200 ebatlarında saman renginde olmalıdır.

 

62-AMERİKAN BEZİ – ÇİFT EN –BEYAZ

 

En: 220 cm %100 pamuklu natural renkli olmalıdır.

 

63-BÜRO ETİKETİ 45X30MM 2000 ADET

 

            Etiket boyutları boyu en az 3,50 mm, eni en az 7,77 mm olmalıdır. Etiket kağıtları 75gr/m üst kağıt ve 65 gr kraft taşıyıcının sabit veya kalkabilir yapışkanlarla bir araya gelmelidir. Bir sayfada en az 11 adet etiket olmalıdır. Etiketler koruma zemininden kolay çıkmalıdır. Koruma zemini kenarları delikli olmalı. Yapışkanı kolay kakmamalıdır. Ambalaj içerisinde kırılma ve yırtılma olmamalıdır.

 

 

 

 

 

64-ÖĞRENCİ KAYIT ZARFI

 

         A3 kağıt boyutunda olmalıdır.(420×297 mm.) Öğrencinin isim, doğum tarihi, cinsiyet, adres, TC kimlik numarası, Ailenin  e-postası, iş telefon numarası, cep telefonu numarası,iş ve ev adresi bilgileri, veli dışında öğrenciyi okuldan alabilecek diğer kişilerin iletişim numaraları ve adresleri olmalıdır.

 

65-TÜRK BAYRAĞI 120X180

 

         Kaliteli alpaka kumaştan olmalıdır. Bayrak 120x180 cm ölçütlerinde oimalıdır. Bayrak TSE standartlarına uygun olarak üretilmiş olmalıdır. Bayrağın kenarları iplik atmayacak özellikte dikişli, v.b.şekilde kapatılmış olacaktır. Bayrakların kumaşı ve baskısı hava şartlarına dayanıklı olmalıdır. Solmaz, yağışta akmaz ve yıkanabilir olmalıdır. Bayrak rengi beyaz , hilal şeklinin rengi al olmalıdır.

 

66-TÜRK BAYRAĞI 200X300

 

           Kaliteli alpaka kumaştan olmalıdır. Bayrak 200 x300 cm ölçütlerinde olmalıdır. Bayrak TSE standartlarına uygun olarak üretilmiş olmalıdır. Bayrağın kenarları iplik atmayacak özellikte dikişli, v.b.şekilde kapatılmış olacaktır. Bayrakların kumaşı ve baskısı hava şartlarına dayanıklı olmalıdır. Solmaz, yağışta akmaz ve yıkanabilir olmalıdır. Direğe asılacak şekilde kulplu olmalıdır. Bayrak rengi beyaz , hilal şeklinin rengi al olmalıdır.

 

67-DAKSİL SIVI FIRÇALI

 

          Kapağa monte düzeltme fırçası olmalı Faks ve fotokopi çekilebilir özelikte olmalıdır. Çabuk kuruma özelliği.

 

68-KABLOSUZ MOUSE

 

          En az 2 yıl garantili olmalıdır Mouse kablosuz bağlantı özelliğine sahip olmalıdır. Mouse bağlantı özelliği usb olmalıdır. Optik algılamaya sahip ve 800-1200-1600 DPI olmalıdır.

 

69-KABLOLU MOUSE

 

         En az 2 yıl garantili olmalıdır Mouse kablolu olmalıdır. En az 1000DPI olmalıdır. Optik Mouse olmalıdır. 2 tuşlu scroll-Tilt olmalıdır

 

70-KABLOLU KLAVYE

 

            En az 2 yıl garantili olmalıdır. Klavye üzerinde fonksiyon ve numerik tuşlar olmalıdır. Dili Türkçe Q klavye olmalıdır. Klavye bağlantı türü kablolu olmalıdır.

 

71-YAPIŞKANLI POST-İT

         75*75 Mm (+-5mm) en az 5 renk set halinde, en az 450 Yaprak.Kuvvetli yapışkanlı,  , Kaliteli kağıttan ve Canlı renkli olmalıdır.

 

 

72-ÖĞRENCİ KAYIT DEFTERİ

Ajanda cilt olmalıdır Anaokullarında kullanıma uygun olmalıdır. En az 200 yapraklı olmalıdır.

 

73-REVİR KAYIT DEFTERİ

Standartlara uygun olmalıdır. En az 100 yaprak olmalıdır.